设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] √★☆★T.GROUP★☆★ice box demo [复制链接]

天外飞仙

BoyzIIMen

激情
原唱:omarion
翻唱:77
无制作
歌词:
Fussin and fightin we back at it again (gin)
I know that it's my fault, you don't understand (no)
I got memories (huh), this is crazy (huh)
You ain't nothin like, the girl I used to know
Good wit mom, good wit pop, cool wit all my niggaz (my niggaz)
I should try to decide, wanting to let you in but (no)
Damn these memories (huh), and it's crazy (huh)
You ain't nothin like, the girl I used to know

Bridge
Girl I really wanna work this out cuz I'm tired of fighting
And I really hope you still want me the way I want you
I said I really wanna work this out damn girl I'm trying
It's no excuse, no excuse

Chorus
I got this icebox where my heart used to be
I got this icebox where my heart used to be
No, I'm so cold, I'm so cold, I'm so cold, I'm so cold
No, I'm so cold, I'm so cold, I'm so cold (2x)

半夜1点录的纯属娱乐

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
今天吃多了~~~ 坚持到半夜。。居然沙发也~~~

激情
蛮不错的也,,,感谢Lz,,辛苦了

天外飞仙

自定义小破嗓…

激情
不记得什么时候了好像和 77 说过这首歌,相当适合你唱~~~~ 相对来说要更有力度些,去听啦

桃源狐仙

冰之炼金术师

激情
一点半也能录歌,条件真好!!

桃源狐仙

喜欢唱歌呗

激情
我的妈妈,。。。。。。。实在被电到了,受不了了!!!!好久没听到7哥哥的歌,这个。。。。这个。。。。。。。。受不了了。。。。。。。
果然TG的都不是一般人
如果让我选择,我宁愿变成瞎子,世间的音乐太美,我无法拒绝

仙来之神

黑暗中的歌者

激情
哇~~~~77把这首难歌也录出来了,好听啊,偶非常稀饭这歌,而且也想录啊,可惜女生唱男生的歌总觉得不到位啊。。。副歌部分唱的太赞~~~强烈期待完整版啊!!!
偶的个人翻唱主页http://826812.xianlai.com/

激情
这首歌听上去就超难唱的.. 7大... 完全膜拜...
完全期待完整版...

激情
哎呀呀~实在是太好听了><
77声音怎么这么抓人的啦啊啊啊啊><
一定要出完整版哦*

激情
实在不知道用什么语言来顶了